СНПЧ А7 Омск, обзоры принтеров и МФУ

Servis turbokompresora Motorkov

Servis i remont turbokompresora sa najsavremenijim uredjajima

Servis turbokompresora Motorkov
O nama

Servis turbokompresora Motorkov pod sadašnjim imenom posluje još od davne 1980 godine. Od osnivanja davnih 80-tih godina 20-tog veka pa do danas, Motorkov se prevashodno bavi poslovima iz domena motora SUS. Prateći razvoj automobilske industrije Motorkov je svim snagama nastojao da ide u korak sa novim tehnološkim dostignućima. Shodno tome, servis turbo kompresora Motorkov je opremljen i najsavremenijim uredjajima kako za rad u oblasti servisiranja turbokompresora tako i svim dijagnostičkim uredjajima za testiranje ispravnosti turbokompresora, mernim instrumentima za proveru i ispitivanje delova turbokompresora, testiranje njegovih komponenti kao što su elektronski i vakumski regulatori.U skladu sa poslom kojim se bavi u okviru servisa se koriste BOSCH dijagnostički uredjaji putem kojih se testira rad turbokompresora na samom vozilu.


Veliki izbor delova za sve tipove turbokompresora

Servis turbokompresora Motorkov se pored opreme koju poseduje može pohvaliti i zavidnim lagerom delova za sve tipove turbokompresora! Ta činjenica je ustvari i jedan od osnovnih razloga koji je omogućio servisu Motorkov da bude dobar partner kako mnogobrojnim autoservisima tako i velikim sistemima kao što su mnoga transportna preduzeća sa kojima ima dugogodišnju saradnju.

Servis turbokompresora Motorkov u korak sa novim dostignućima

BoschS obzirom da je posao kojim se bavi izuzetno dinamičan i zahtevan u cilju održavanja pozicije koju je dostigao kao i daljeg unapredjenja usluga koje pruža, servis turbokompresora Motorkov nastoji da ide u korak sa novim dostignućima. Neprestano radi na primeni savremenih tehnologija, usavršavanju i obuci kadrova.

 

Bosch 2Kvalitet u pružanju usluga kao i unapredjenje istih, Motorkov nastoji da održi kroz redovne obuke. U prilog tome ide i činjenica da servis turbokompresora Motorkov posluje sa mnogobrojnim firmama iz Evrope i sveta preko kojih se snabdeva delovima i opremom pa se samim tim preko istih saradnika redovno obavlja obuka i stručno usavršavanje osoblja.

Kun olet vastaanotettu hankkia niin halutaan kamagra geeli ja sen jälkeen te varmasti iloinen kamagra oral jelly käyttö voi maistaa tapauksessa.